Click jer klau ada iklan :)

Tuesday, May 10, 2011

TUN HUSSEIN ONN NATIONAL EYE HOSPITAL

Pada 14.04.2011 abah saya telah selamat menjalani pembedahan mata di Tun Hussein Onn Eye Hospital. ALHAMDULILLAH. Prosesnya cuma mengambil masa selama 45 minit sahaja.  Kini dia x perlu pakai cermin mata lagi dan berkira2 nak buat pembedahan kali ke 2 pula. Semangat tu dapat "mata baru" :)

Dr Zainal bin Mohamad merupakan Dr yg merawat abah. X sangka Dr Zainal ni rupanya Dr febret kat situ w'pun saya pilih dia sbb nama dia mula dari huruf "Z". Boleh gitu?

Ruang menunggu di hadapan bilik Dr Zainal. Lepak2 sambil mnm air free :)

4 comments:

  1. buang selaput ke? brp kos operate?

    ReplyDelete
  2. yup... buang katarak...
    sebelah mata kos dia dlm RM 3300

    ReplyDelete
  3. tahap awal ke??sebelum 2 bnyk x kos habes..mentua saya bru je kena...hurmm kesian sy tgk dia

    ReplyDelete
  4. Good sharing, today, Tun Hussein Onn National Eye Hospital (THONEH) has the equipment to perform the non-invasive procedure to treat the condition. “The Ultra Q multi-modality YAG Laser we acquired offers greater accuracy and control than traditional YAG Lasers, allowing us to perform better treatment, read more at:
    http://kidbuxblog.com/non-invasive-procedure-to-treat-eye-floaters/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...