Click jer klau ada iklan :)

Monday, June 20, 2011

SEKITAR MAJLIS REUNION @ 05.06.2011 :D

Salam semuaa....
Soli soli... sekejap tengelam sekejap timbul.....hahaha. Keadaan kesihatan x mengizinkan mood saya utk update blog la. Sebagai pemanas badan, kita tengok N3 terakhir saya pasal reunion :) yaaaa. Lepas ni kita masak2 balik ya. Exceli bnyk gak gambar nak upload..tp takut boring lak..hehehe. Gambar2 kat bwh ni pun saya dah crop kan. So.. layan jer la yaa

Ni antara persiapan yg dilakukan sblm majlis.
Kad jemputan, hadiah utk pengetua, no. utk pertukaran hadiah dan susun meja serta kerusi.


Pada "hari bersejarah" tu semua bekas pelajar diwajibkan mengisi borang yg
disediakan.


Senyum sokmo depa semua :). Seronok betul dapat jumpa balik kengkawan lama.


Antara "penyeri" majlis :).  Dah besar anak memasing...


Emcee kita Pn Zuraidah; bacaan doa oleh En Miftahudin; Tuan Pengerusi En Kerolnezam dan
Puan Pengetua Hajah Fauziah memberi ucapan.


Antara hidangan yang disediakan; Nasi Tomato, Ayam Masak Merah, Ayam Goreng,
Dalca, Tembikai dan Acar.


Menu yg sempat saya sediakan; Sardine Puff, Red Velvet Cake, Jeli Koktel dan
Nugget. Resepi dah ada ya :)


Hamper utk Lucky Draw, hadiah utk pertukaran dan Tn Pengerusi menyampaikan
sumbangan pada rakan kami.


Antara bekas pelajar lelaki dan perempuan yang hadir.


Sesi bergambar bersama Pn Pengetua :)

***Nota; Sila baca info ikut pusingan jam :)

ALHAMDULILLAH terlaksana juga perancangan kami untuk mengadakan Majlis Reunion ni. Selain dapat bertemu semula kengkawan lama, dapat juga memberi sedikit sumbangan pada pihak sekolah dan kepada kawan kami yg memerlukan bantuan .Walaupun ada kekurangan di sana sini, tp apa yg penting OBJEKTIFnya tercapai. TERIMA KASIH kepada semua yang terlibat dan kepada rakan yg sudi hadir.

1 comment:

  1. Salam kunjungan... blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...